文献
J-GLOBAL ID:200902151922481555
整理番号:94A0178267
Saccharomyces cerevisiae Kyokai No.7のアルコールアセチルトランスフェラーゼの精製と性質および内部アミノ酸配列
The Purification, Properties and Internal Peptide Sequences of Alcohol Acetyltransferase Isolated from Saccharomyces cerevisiae Kyokai No. 7.
著者 (5件):
MINETOKI T
(Ozeki Corp., Hyogo, JPN)
,
BOGAKI T
(Ozeki Corp., Hyogo, JPN)
,
IWAMATSU A
(Kirin Brewery Co., Ltd., Kanagawa, JPN)
,
FUJII T
(Kirin Brewery Co., Ltd., Kanagawa, JPN)
,
HAMACHI M
(Ozeki Corp., Hyogo, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
57
号:
12
ページ:
2094-2098
発行年:
1993年12月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)