文献
J-GLOBAL ID:200902152100911082
整理番号:98A0206075
Aspergillus oryzaeが固体培養(麹)および深部培養で産生する2種のグルコアミラーゼの比較
Comparison of Two Glucoamylases Produced by Aspergillus oryzae in Solid-State Culture (Koji) and in Submerged Culture.
著者 (7件):
HATA J
(Gekkeikan Sake Co. Ltd., Kyoto, JPN)
,
ISHIDA H
(Gekkeikan Sake Co. Ltd., Kyoto, JPN)
,
KOJIMA Y
(Gekkeikan Sake Co. Ltd., Kyoto, JPN)
,
ICHIKAWA E
(Gekkeikan Sake Co. Ltd., Kyoto, JPN)
,
KAWATO A
(Gekkeikan Sake Co. Ltd., Kyoto, JPN)
,
SUGINAMI K
(Gekkeikan Sake Co. Ltd., Kyoto, JPN)
,
IMAYASU S
(Gekkeikan Sake Co. Ltd., Kyoto, JPN)
資料名:
Journal of Fermentation and Bioengineering
(Journal of Fermentation and Bioengineering)
巻:
84
号:
6
ページ:
532-537
発行年:
1997年12月
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
0922-338X
CODEN:
JFBIEX
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)