文献
J-GLOBAL ID:200902152105593968
整理番号:00A0660988
ベトナム伝統食品の紙状米製品(ベトナム春巻き)の幾つかの特性
Some Characteristics of Rice Paper of Vietnamese Traditional Food (Vietnamese Spring Rolls).
著者 (8件):
NAGANO H
(Gifu Univ., Gifu, JPN)
,
SHOJI Z
(Akita Univ., Akita, JPN)
,
TAMURA A
(Yonezawa Women’s Coll. Yonezawa Prefecture, Yamagata, JPN)
,
KATO M
(Kagawa Univ., Kagawa, JPN)
,
OMORI M
(Otuma Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
TO K A
(Hanoi Univ. Technol., VNM)
,
DANG T T
(Hanoi Univ. Technol., VNM)
,
LE V N
(Hanoi Univ. Technol., VNM)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
6
号:
2
ページ:
102-105
発行年:
2000年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)