文献
J-GLOBAL ID:200902152190522195
整理番号:01A0361354
コーンスティープリカーから分離したフェノール性抗酸化剤の抗酸化特性
Antioxidative Properties of Phenolic Antioxidants Isolated from Corn Steep Liquor.
著者 (4件):
NIWA T
(San-ei Sucrochemical Co. Ltd., Chita, JPN)
,
DOI U
(San-ei Sucrochemical Co. Ltd., Chita, JPN)
,
KATO Y
(Himeji Inst. Technol., Himeji, JPN)
,
OSAWA T
(Nagoya Univ. Graduate School of Bioagricultural Sci., Nagoya, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
49
号:
1
ページ:
177-182
発行年:
2001年01月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)