文献
J-GLOBAL ID:200902152310396458
整理番号:01A0296583
牛肉スープストックの高分子画分中のγ-グルタミル-β-アラニルヒスチジン及び関連イソペプチドの生成と定量についての検討
Investigation on the Formation and the Determination of γ-Glutamyl-β-alanylhistidine and Related Isopeptide in the Macromolecular Fraction of Beef Soup Stock.
著者 (4件):
KURODA M
(Ajinomoto Co. Inc., Kanagawa, JPN)
,
OHTAKE R
(Ajinomoto Co. Inc., Kanagawa, JPN)
,
SUZUKI E
(Ajinomoto Co. Inc., Kanagawa, JPN)
,
HARADA T
(Ajinomoto Co. Inc., Kanagawa, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
48
号:
12
ページ:
6317-6324
発行年:
2000年12月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)