文献
J-GLOBAL ID:200902152748271542
整理番号:97A0940703
コムギ(Triticum aestivum L.)における高分子量澱粉粒-結合蛋白質の構造特性化
Structural Characterization of High Molecular Weight Starch Granule-Bound Proteins in Wheat (Triticum aestivum L.).
著者 (7件):
TAKAOKA M
(Yokohama City Univ., Yokohama, JPN)
,
WATANABE S
(Yokohama City Univ., Yokohama, JPN)
,
SASSA H
(Yokohama City Univ., Yokohama, JPN)
,
YAMAMORI M
(National Inst. Agrobiological Resources, Ibaraki, JPN)
,
NAKAMURA T
(Tohoku National Agricultural Station, Iwate, JPN)
,
SASAKUMA T
(Yokohama City Univ., Yokohama, JPN)
,
HIRANO H
(Yokohama City Univ., Yokohama, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
45
号:
8
ページ:
2929-2934
発行年:
1997年08月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)