文献
J-GLOBAL ID:200902152794380399
整理番号:94A0336214
普通コムギのグルテニン サブユニットとグリアジン遺伝子座 Glu-1,G-lu3,Gli-1での対立遺伝子変異 I 添加および相互作用の生地性状への効果
Allelic Variation at Glutenin Subunit and Gliadin Loci, Glu-1, Glu-3 and Gli-1, of Common Wheats. I. Its Additive and Interaction Effects on Dough Properties.
著者 (6件):
GUPTA R B
(CSIRO Division of Plant Industry, N.S.W., AUS)
,
PAUL J G
(Waite Agricultural Research Inst., South Australia, AUS)
,
CORNISH G B
(State Chemistry Lab., Dep. Agriculture, South Australia, AUS)
,
PALMER G A
(State Chemistry Lab., Dep. Agriculture, South Australia, AUS)
,
BEKES F
(CSIRO Division of Plant Industry, N.S.W., AUS)
,
RATHJEN A J
(Waite Agricultural Research Inst., South Australia, AUS)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
19
号:
1
ページ:
9-17
発行年:
1994年01月
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)