文献
J-GLOBAL ID:200902152821971752
整理番号:95A0413735
熱硬化性ポリエステル試料の成分分析と調理中における熱硬化性ポリエステルから豚肉へのエチルベンゼンとスチレンの移行
Compositional analysis of samples of thermoset polyester and migration of ethylbenzene and styrene from thermoset polyester into pork during cooking.
著者 (2件):
GRAMSHAW J W
(Univ. Leeds, Leeds, GBR)
,
VANDENBURG H J
(Univ. Leeds, Leeds, GBR)
資料名:
Food Additives and Contaminants
(Food Additives and Contaminants)
巻:
12
号:
2
ページ:
223-234
発行年:
1995年03月
JST資料番号:
H0989A
ISSN:
0265-203X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)