文献
J-GLOBAL ID:200902153302308171
整理番号:95A0048714
ヒト被験者における食後脂血症とリポ蛋白質に対する食事コレステロール量増加の影響
Effects of increasing amounts of dietary cholesterol on postprandial lipemia and lipoproteins in human subjects.
著者 (8件):
DUBOIS C
(INSERM, Marseille, FRA)
,
ARMAND M
(INSERM, Marseille, FRA)
,
MEKKI N
(INSERM, Marseille, FRA)
,
PORTUGAL H
(Serv. m<span style=text-decoration:overline>e ́</span>decine interne et endocrinologie, Marseille, FRA)
,
PAULI A-M
(Serv. m<span style=text-decoration:overline>e ́</span>decine interne et endocrinologie, Marseille, FRA)
,
BERNARD P-M
(Serv. m<span style=text-decoration:overline>e ́</span>decine interne et endocrinologie, Marseille, FRA)
,
LAFONT H
(INSERM, Marseille, FRA)
,
LAIRON D
(INSERM, Marseille, FRA)
資料名:
Journal of Lipid Research
(Journal of Lipid Research)
巻:
35
号:
11
ページ:
1993-2007
発行年:
1994年11月
JST資料番号:
H0071B
ISSN:
0022-2275
CODEN:
JLPRA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)