文献
J-GLOBAL ID:200902153307671517
整理番号:02A0586803
脂肪酸組成と肉,脂肪及びソーセージ品質に及ぼす肥育-仕上げブタ用飼料中の多価不飽和脂肪及び魚油の影響
Polyunsaturated fat and fish oil in diets for growing-finishing pigs: Effects on fatty acid composition and meat, fat, and sausage quality.
著者 (4件):
BRYHNI E A
(Norwegian Meat Res. Centre, Oslo, NOR)
,
KJOS N P
(Agricultural Univ. Norway, As, NOR)
,
OFSTAD R
(MATFORSK-Norwegian Food Res. Inst., As, NOR)
,
HUNT M
(Kansas State Univ., USA)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
62
号:
1
ページ:
1-8
発行年:
2002年09月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)