文献
J-GLOBAL ID:200902153447232955
整理番号:02A0957436
凍結した糖溶液における氷再結晶速度とガラス転移の関係
Relationship between ice recrystallisation rates and the glass transition in frozen sugar solutions.
著者 (4件):
ABLETT S
(Unilever Research and Development, Beds, GBR)
,
CLARKE C J
(Unilever Research and Development, Beds, GBR)
,
IZZARD M J
(Unilever Research and Development, Beds, GBR)
,
MARTIN D R
(Unilever Research and Development, Beds, GBR)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
82
号:
15
ページ:
1855-1859
発行年:
2002年12月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)