文献
J-GLOBAL ID:200902153515526326
整理番号:98A0113355
イカ墨の抽出成分
Extractive Components of the Squid Ink.
著者 (6件):
SHIRAI T
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
KIKUCHI N
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
MATSUO S
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
INADA H
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
SUZUKI T
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
HIRANO T
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
資料名:
Fisheries Science
(Fisheries Science)
巻:
63
号:
6
ページ:
939-944
発行年:
1997年12月
JST資料番号:
L2029A
ISSN:
0919-9268
CODEN:
FSCIEH
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)