文献
J-GLOBAL ID:200902153516229848
整理番号:94A0004387
ラットにおけるオリザノール,クルクミン,フェルラ酸の低コレステロール血効果の比較
Comparative Hypocholesterolemic Activities of Oryzanol, Curcumin and Ferulic Acid in Rats.
著者 (2件):
SEETHARAMAIAH G S
(Central Food Technological Research Inst., Mysore, IND)
,
CHANDRASEKHARA N
(Central Food Technological Research Inst., Mysore, IND)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
30
号:
4
ページ:
249-252
発行年:
1993年07月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)