文献
J-GLOBAL ID:200902153741220019
整理番号:99A0391621
かつお節かび付け菌Aspergillus repensとEurotium herbariorum NU-2リパーゼの精製とその特性
Purification and Characterization of Lipases from Aspergillus repens and Eurotium herbariorum NU-2 Used in “Katsuobushi” Molding.
著者 (3件):
KAMINISHI Y
(National Fisheries Univ., Shimonoseki, JPN)
,
TANIE H
(National Fisheries Univ., Shimonoseki, JPN)
,
KUNIMOTO M
(National Fisheries Univ., Shimonoseki, JPN)
資料名:
Fisheries Science
(Fisheries Science)
巻:
65
号:
2
ページ:
274-278
発行年:
1999年04月
JST資料番号:
L2029A
ISSN:
0919-9268
CODEN:
FSCIEH
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)