文献
J-GLOBAL ID:200902153864189930
整理番号:93A0642593
多糖類ヒドロラーゼ基質特異性の進化 オオムギ1,3-1,4-及び1,3-β-グルカナーゼでよく保存された触媒活性アミノ酸
Evolution of Polysaccharide Hydrolase Substrate Specificity. Catalytic amino acids are conserved in barley 1,3-1,4- and 1,3-β-glucanases.
著者 (3件):
CHEN L
(La Trobe Univ., Victoria, AUS)
,
FINCHER G B
(La Trobe Univ., Victoria, AUS)
,
HOJ P B
(La Trobe Univ., Victoria, AUS)
資料名:
Journal of Biological Chemistry
(Journal of Biological Chemistry)
巻:
268
号:
18
ページ:
13318-13326
発行年:
1993年06月25日
JST資料番号:
E0038A
ISSN:
0021-9258
CODEN:
JBCHA3
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)