文献
J-GLOBAL ID:200902154346735120
整理番号:95A0289829
食物繊維の低コレステロール効果 腸内発酵と胆汁酸分泌の関係
Hypocholesterolemic Effect of Dietary Fiber: Relation to Intestinal Fermentation and Bile Acid Excretion.
著者 (3件):
KISHIMOTO Y
(Matsunami Chemical Industry Co. Ltd., Itami, JPN)
,
WAKABAYASHI S
(Matsunami Chemical Industry Co. Ltd., Itami, JPN)
,
TAKEDA H
(Imabari Meitoku Junior Coll., Imabari, JPN)
資料名:
Journal of Nutritional Science and Vitaminology
(Journal of Nutritional Science and Vitaminology)
巻:
41
号:
1
ページ:
151-161
発行年:
1995年02月
JST資料番号:
F0733A
ISSN:
0301-4800
CODEN:
JNSVA5
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)