文献
J-GLOBAL ID:200902154388063580
整理番号:01A0827495
グアーガムはトリクロロエチレン吸収と脂肪組織重量を減少することにより体のトリクロロエチレン蓄積を減少する
Guar Gum Reduces Trichloroethylene Accumulation in the Body by Reducing TCE Absorption and Fat Tissue Mass.
著者 (2件):
NAKASHIMA Y
(Seitoku Univ., Chiba, JPN)
,
IKEGAMI S
(Otsuma Woman’s Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
49
号:
7
ページ:
3499-3505
発行年:
2001年07月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)