文献
J-GLOBAL ID:200902154397932396
整理番号:00A1046804
黒酢のin vitroおよびマウス皮膚での脂質過酸化抑制作用
Kurosu, a Traditional Vinegar Produced from Unpolished Rice, Suppresses Lipid Peroxidation in Vitro and in Mouse Skin.
著者 (7件):
NISHIDA S
(Tamanoi Vinegar Co. Ltd., Nara, JPN)
,
NAKAMURA Y
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
TORIKAI K
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
YAMAMOTO M
(Tamanoi Vinegar Co. Ltd., Nara, JPN)
,
ISHIHARA N
(Tamanoi Vinegar Co. Ltd., Nara, JPN)
,
MORI H
(Tamanoi Vinegar Co. Ltd., Nara, JPN)
,
OHIGASHI H
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
64
号:
9
ページ:
1909-1914
発行年:
2000年09月23日
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)