文献
J-GLOBAL ID:200902154637168761
整理番号:99A0253669
醤油廃棄物の処理の脱塩過程でえられる溶液における微小藻類の培養と藻体のエタノール発酵への利用
Cultivation of microalgae in the solution from the desalting process of soy sauce waste treatment and utilization of the algal biomass for ethanol fermentation.
著者 (7件):
SHIRAI F
(Shikoku Instrumentation Co., Ltd., Kagawa, JPN)
,
KUNII K
(Shikoku Instrumentation Co., Ltd., Kagawa, JPN)
,
SATO C
(Kagawa Medical Univ., Kagawa, JPN)
,
TERAMOTO Y
(Kumamoto Inst. Technol., Kumamoto, JPN)
,
MIZUKI E
(Kumamoto Inst. Technol., Kumamoto, JPN)
,
MURAO S
(Kumamoto Inst. Technol., Kumamoto, JPN)
,
NAKAYAMA S
(Shikoku Instrumentation Co., Ltd., Kagawa, JPN)
資料名:
World Journal of Microbiology & Biotechnology
(World Journal of Microbiology & Biotechnology)
巻:
14
号:
6
ページ:
839-842
発行年:
1998年11月
JST資料番号:
T0482A
ISSN:
0959-3993
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)