文献
J-GLOBAL ID:200902154991707858
整理番号:97A0505232
食品およびヒト血しょう中のリコピンの含有量および異性体率
Content and isomeric ratio of lycopene in food and human blood plasma.
著者 (7件):
SCHIERLE J
(F.Hoffmann-La Roche Ltd., Basle, CHE)
,
BRETZEL W
(F.Hoffmann-La Roche Ltd., Basle, CHE)
,
BUEHLER I
(F.Hoffmann-La Roche Ltd., Basle, CHE)
,
FACCIN N
(F.Hoffmann-La Roche Ltd., Basle, CHE)
,
HESS D
(F.Hoffmann-La Roche Ltd., Basle, CHE)
,
STEINER K
(F.Hoffmann-La Roche Ltd., Basle, CHE)
,
SCHUEEP W
(F.Hoffmann-La Roche Ltd., Basle, CHE)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
59
号:
3
ページ:
459-465
発行年:
1997年07月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)