文献
J-GLOBAL ID:200902155098547830
整理番号:03A0088937
高セレン酵母に含まれるセレンの消化性及び化学種
Digestibility and Chemical Species of Selenium Contained in High-Selenium Yeast.
著者 (6件):
YOSHIDA M
(Kansai Univ, Osaka, JPN)
,
SUGIHARA S
(Kansai Univ, Osaka, JPN)
,
SUENAGA T
(Kansai Univ, Osaka, JPN)
,
NAITO C
(Kansai Univ, Osaka, JPN)
,
FUKUNAGA K
(Kansai Medical Univ., Osaka, JPN)
,
TSUCHITA H
(Meiji Milk Products Co., Ltd., Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Nutritional Science and Vitaminology
(Journal of Nutritional Science and Vitaminology)
巻:
48
号:
5
ページ:
401-404
発行年:
2002年10月
JST資料番号:
F0733A
ISSN:
0301-4800
CODEN:
JNSVA5
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)