文献
J-GLOBAL ID:200902155283819375
整理番号:96A0843567
オカラ加水分解反応と抽出水溶性多糖の特質
Hydrolysis Kinetics of Okara and Characterization of Its Water-soluble Polysaccharides.
著者 (4件):
YOSHII H
(Toyama Coll. Technol., Toyama, JPN)
,
FURUTA T
(Tottori Univ., Tottori, JPN)
,
MAEDA H
(Fuji Oil Co., Ltd., Tsukuba, JPN)
,
MORI H
(Fuji Oil Co., Ltd., Tsukuba, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
60
号:
9
ページ:
1406-1409
発行年:
1996年09月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)