文献
J-GLOBAL ID:200902155298899308
整理番号:01A0113983
凍結と円柱形食品モデル中に形成される氷の結晶 II 雰囲気圧での凍結と圧力を変動させての凍結との比較
Freezing and ice crystals formed in a cylindrical food model. part II. Comparison between freezing at atmospheric pressure and pressure-shift freezing.
著者 (3件):
CHEVALIER D
(ENITIAA, Nantes, FRA)
,
LE BAIL A
(ENITIAA, Nantes, FRA)
,
GHOUL M
(ENSAIA, Vandoeuvre, FRA)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
46
号:
4
ページ:
287-293
発行年:
2000年12月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)