文献
J-GLOBAL ID:200902155626397447
整理番号:00A0493441
ヒト栄養のための植物における鉄,亜鉛及びカルシウム含有量とバイオアベイラビリティの向上の可能性
Potential for increasing the content and bioavailability of Fe, Zn and Ca in plants for human nutrition.
著者 (5件):
FROSSARD E
(Swiss Federal Inst. Technol., Lindau-Eschikon, CHE)
,
BUCHER M
(Swiss Federal Inst. Technol., Lindau-Eschikon, CHE)
,
MAECHLER F
(Swiss Federal Inst. Technol., Lindau-Eschikon, CHE)
,
MOZAFAR A
(Swiss Federal Inst. Technol., Lindau-Eschikon, CHE)
,
HURRELL R
(Swiss Federal Inst. Technol., Rueschlikon, CHE)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
80
号:
7
ページ:
861-879
発行年:
2000年05月15日
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)