文献
J-GLOBAL ID:200902156041537452
整理番号:99A0394408
食品中の免疫調節因子の構造活性相関
Structure-Activity Relationship of Immunoregulatory Factors in Foodstuffs.
著者 (5件):
YAMADA K
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
TACHIBANA H
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
MATSUO N
(Oita Medical Univ., Oita, JPN)
,
NISHIYAMA K
(Miyazaki Univ., Miyazaki, JPN)
,
SUGANO M
(Prefectural Univ. Kumamoto, Kumamoto, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
5
号:
1
ページ:
1-8
発行年:
1999年02月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)