文献
J-GLOBAL ID:200902156184343292
整理番号:94A0335944
化学処理と乾燥温度がカルダモンの商業的品質に及ぼす影響
Effects of Chemical Pretreatment and Drying Temperatures on the Commercial Quality of Cardamom (Elettaria cardamomum).
著者 (3件):
ILANGANTILEKE S G
(Asian Inst. Technology, Bangkok, THA)
,
KARUNARATNE C
(Univ. Melbourne, Victoria, AUS)
,
SENANAYAKE M
(Dep. Export Agriculture, Ministry of Export Agriculture, LKA)
資料名:
Journal of Food Quality
(Journal of Food Quality)
巻:
16
号:
6
ページ:
451-470
発行年:
1993年12月
JST資料番号:
A0984B
ISSN:
0146-9428
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)