文献
J-GLOBAL ID:200902156354415609
整理番号:98A0680636
イソプレノイド経路の代謝工学による食用酵母Candida utilisのカロチノイドの生産増強
Increased Carotenoid Production by the Food Yeast Candida utilis through Metabolic Engineering of the Isoprenoid Pathway.
著者 (6件):
SHIMADA H
(Kirin Brewery Co., Ltd., Kanagawa, JPN)
,
KONDO K
(Kirin Brewery Co., Ltd., Kanagawa, JPN)
,
FRASER P D
(Kirin Brewery Co., Ltd., Kanagawa, JPN)
,
MIURA Y
(Kirin Brewery Co., Ltd., Kanagawa, JPN)
,
SAITO T
(Kirin Brewery Co., Ltd., Kanagawa, JPN)
,
MISAWA N
(Kirin Brewery Co., Ltd., Kanagawa, JPN)
資料名:
Applied and Environmental Microbiology
(Applied and Environmental Microbiology)
巻:
64
号:
7
ページ:
2676-2680
発行年:
1998年07月
JST資料番号:
A0427A
ISSN:
0099-2240
CODEN:
AEMIDF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)