文献
J-GLOBAL ID:200902156523812604
整理番号:95A0152452
水中油型及び油中水型エマルションの味と粘度の知覚
Perception of Taste and Viscosity of Oil-in-Water and Water-in-Oil Emulsions.
著者 (3件):
BARYLKO-PIKIELNA N
(Agrotechnology & Veterinary Research Centre, Polish Academy of Sciences, Warsaw, POL)
,
MARTIN A
(Inst. Food Research, Reading, GBR)
,
MELA D J
(Inst. Food Research, Reading, GBR)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
59
号:
6
ページ:
1318-1321
発行年:
1994年11月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)