文献
J-GLOBAL ID:200902157499400240
整理番号:96A0114262
微生物のトランスグルタミナーゼ生産と食品加工への応用についての総説
Microbial transglutaminase-a review of its production and application in food processing.
著者 (4件):
ZHU Y
(TNO Nutrition and Food Res. Inst., Zeist, NLD)
,
RINZEMA A
(Wageningen Agricultural Univ., Wageningen, NLD)
,
TRAMPER J
(Wageningen Agricultural Univ., Wageningen, NLD)
,
BOL J
(TNO Nutrition and Food Res. Inst., Zeist, NLD)
資料名:
Applied Microbiology and Biotechnology
(Applied Microbiology and Biotechnology)
巻:
44
号:
3/4
ページ:
277-282
発行年:
1995年12月
JST資料番号:
H0764A
ISSN:
0175-7598
CODEN:
EJABDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)