文献
J-GLOBAL ID:200902157855480440
整理番号:01A0186122
コイの筋原線維加熱によるミオシン尾部中の初期構造変化
Early Structural Changes in Myosin Rod upon Heating of Carp Myofibrils.
著者 (4件):
KONNO K
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
,
YAMAMOTO T
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
,
TAKAHASHI M
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
,
KATO S
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
48
号:
10
ページ:
4905-4909
発行年:
2000年10月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)