文献
J-GLOBAL ID:200902157928105901
整理番号:00A0349161
水牛ギー(バター脂肪)の酸化安定性に及ぼすマンゴー(Mangifera indica L)種子仁から分離した抗酸化剤主成分の影響
Effect of antioxidant principles isolated from mango (Mangifera indica L) seed kernels on oxidative stability of buffalo ghee (butter-fat).
著者 (3件):
PURAVANKARA D
(Gujarat Agricultural Univ., Anand, IND)
,
BOGHRA V
(Gujarat Agricultural Univ., Anand, IND)
,
SHARMA RS
(Gujarat Agricultural Univ., Anand, IND)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
80
号:
4
ページ:
522-526
発行年:
2000年03月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)