文献
J-GLOBAL ID:200902157974330561
整理番号:01A0375920
乳塩基性蛋白質は卵巣摘出ラットにおける骨強化を促進する
Milk basic protein enhances the bone strength in ovariectomized rats.
著者 (9件):
KATO K
(Snow Brand Milk Products Co., Ltd., Saitama, JPN)
,
TOBA Y
(Snow Brand Milk Products Co., Ltd., Saitama, JPN)
,
MATSUYAMA H
(Snow Brand Milk Products Co., Ltd., Saitama, JPN)
,
YAMAMURA J
(Snow Brand Milk Products Co., Ltd., Saitama, JPN)
,
MATSUOKA Y
(Snow Brand Milk Products Co., Ltd., Saitama, JPN)
,
KAWAKAMI H
(Snow Brand Milk Products Co., Ltd., Saitama, JPN)
,
ITABASHI A
(Saitama Medical School, Saitama, JPN)
,
KUMEGAWA M
(Meikai Univ. Dentistry, Saitama, JPN)
,
TAKADA Y
(Snow Brand Milk Products Co., Ltd., Saitama, JPN)
資料名:
Journal of Food Biochemistry
(Journal of Food Biochemistry)
巻:
24
号:
6
ページ:
467-476
発行年:
2000年12月
JST資料番号:
H0773A
ISSN:
0145-8884
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)