文献
J-GLOBAL ID:200902158952727260
整理番号:02A0516233
同一酒米品種における心白粒と無心白粒の中央部の蛋白質組成の差異
The Difference of Protein Composition of Central Region between White-core Grains and Non-white-core Grains in the Same Rice Cultivar for Sake Brewery.
著者 (5件):
YAMADA H
(Nagaoka Univ. Technol., Niigata, JPN)
,
AKIYAMA Y
(Nagaoka Univ. Technol., Niigata, JPN)
,
TAKAHARA Y
(Nagaoka Univ. Technol., Niigata, JPN)
,
OOSHIMA M
(National Agricultural Res. Center, Niigata, JPN)
,
YAMAMOTO K
(Nagaoka Univ. Technol., Niigata, JPN)
資料名:
Breeding Science
(Breeding Science)
巻:
52
号:
2
ページ:
101-105
発行年:
2002年06月
JST資料番号:
Y0311B
ISSN:
1344-7610
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)