文献
J-GLOBAL ID:200902159243287708
整理番号:96A0524546
カボチャグルタミン酸脱炭酸酵素の精製の改良法と精製酵素の吸収スペクトル
Improved Purification and Spectroscopic Properties of Squash Glutamate Decarboxylase.
著者 (3件):
MATSUMOTO T
(Kumamoto Inst. Technol., Kumamoto, JPN)
,
YAMAURA I
(Kumamoto Inst. Technol., Kumamoto, JPN)
,
FUNATSU M
(Kumamoto Inst. Technol., Kumamoto, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
60
号:
5
ページ:
889-890
発行年:
1996年05月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)