文献
J-GLOBAL ID:200902159323954861
整理番号:01A0860236
ゼラチンとk-カラジーナンの混合物のゾル-ゲル転移
Sol-gel transition of a mixture of gelatin and κ-carrageenan.
著者 (6件):
TAKAYANAGI S
(Tokyo Kasei Univ., Tokyo, JPN)
,
OHNO T
(Chiba Univ., Chiba-shi, JPN)
,
OKAWA Y
(Chiba Univ., Chiba-shi, JPN)
,
SHIBA F
(Chiba Univ., Chiba-shi, JPN)
,
KOBAYASHI H
(Chiba Univ., Chiba-shi, JPN)
,
KAWAMURA F
(Tokyo Kasei Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Imaging Science Journal
(Imaging Science Journal)
巻:
48
号:
4
ページ:
193-198
発行年:
2000年
JST資料番号:
D0155A
ISSN:
1368-2199
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)