文献
J-GLOBAL ID:200902159424358518
整理番号:02A0062684
マルトース低資化性変異株からりんご酸高生産清酒酵母の分離
Isolation of High-Malate-Producing Sake Yeasts from Low-Maltose-Assimilating Mutants.
著者 (3件):
ASANO T
(Takara Shuzo Co., Ltd., Shiga, JPN)
,
KUROSE N
(Takara Shuzo Co., Ltd., Shiga, JPN)
,
TARUMI S
(Takara Shuzo Co., Ltd., Shiga, JPN)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
92
号:
5
ページ:
429-433
発行年:
2001年11月25日
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)