文献
J-GLOBAL ID:200902159547131275
整理番号:97A0983738
ガスクロマトグラフィー,ガスクロマトグラフィー/質量分析法,高速液体クロマトグラフィー,および,物理化学的指標による,低温圧搾キーライムおよびペルシャライム精油の特徴記述
Characterization of Cold-Pressed Key and Persian Lime Oils by Gas Chromatography, Gas Chromatography/Mass Spectroscopy, High-Performance Liquid Chromatography, and Physicochemical Indices.
著者 (4件):
DUGO P
(Univ. Messina, Messina, ITA)
,
MONDELLO L
(Univ. Messina, Messina, ITA)
,
LAMONICA G
(Univ. Messina, Messina, ITA)
,
DUGO G
(Univ. Messina, Messina, ITA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
45
号:
9
ページ:
3608-3616
発行年:
1997年09月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)