文献
J-GLOBAL ID:200902159582623555
整理番号:02A0435889
キトサン-リゾチーム複合体の乳化特性と殺細菌作用
Emulsifying properties and bactericidal action of chitosan-lysozyme conjugates.
著者 (5件):
SONG Y
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
,
BABIKER E E
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
,
USUI M
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
,
SAITO A
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
,
KATO A
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
35
号:
5
ページ:
459-466
発行年:
2002年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)