文献
J-GLOBAL ID:200902160123491849
整理番号:98A0742812
ミカン果皮及び種子抽出物の酸化防止活性及びフェノール組成
Antioxidant Activity and Phenolic Composition of Citrus Peel and Seed Extracts.
著者 (4件):
BOCCO A
(Ecole Nationale Sup<span style=text-decoration:overline>e ́</span>rieure des Ind. Agricoles et Alimentaires, Massy, FRA)
,
CUVELIER M-E
(Ecole Nationale Sup<span style=text-decoration:overline>e ́</span>rieure des Ind. Agricoles et Alimentaires, Massy, FRA)
,
RICHARD H
(Ecole Nationale Sup<span style=text-decoration:overline>e ́</span>rieure des Ind. Agricoles et Alimentaires, Massy, FRA)
,
BERSET C
(Ecole Nationale Sup<span style=text-decoration:overline>e ́</span>rieure des Ind. Agricoles et Alimentaires, Massy, FRA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
46
号:
6
ページ:
2123-2129
発行年:
1998年06月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)