文献
J-GLOBAL ID:200902160169139503
整理番号:93A0303392
動的光散乱による乳蛋白質の会合に対するカゼイン加水分解物の影響
Effect of Casein Hydrolysates on Association Properties of Milk Proteins As Seen by Dynamic Light Scattering.
著者 (5件):
HAQUE Z U
(Mississippi State Univ., Mississippi)
,
CASAY G A
(Mississippi State Univ., Mississippi)
,
WILSON W W
(Mississippi State Univ., Mississippi)
,
ANTILA P
(Mississippi State Univ., Mississippi)
,
ANTILA V
(Mississippi State Univ., Mississippi)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
41
号:
2
ページ:
203-207
発行年:
1993年02月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)