文献
J-GLOBAL ID:200902160372434324
整理番号:98A0078703
ドリアン皮の受容性と物理化学特性における乾燥機種と乾燥条件の影響
Effect of Different Dryers and Drying Conditions on Acceptability and Physico-Chemical Characteristics of Durian Leather.
著者 (5件):
CHE MAN Y B
(Univ. Pertanian Malaysia, MYS)
,
JASWIR I
(Univ. Pertanian Malaysia, MYS)
,
YUSOF S
(Univ. Pertanian Malaysia, MYS)
,
SELAMAT J
(Univ. Pertanian Malaysia, MYS)
,
SUGISAWA H
(Univ. Pertanian Malaysia, MYS)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
21
号:
5
ページ:
425-441
発行年:
1997年11月
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)