文献
J-GLOBAL ID:200902160532329182
整理番号:96A0054671
ローストフレーバ化合物の2-アセチル-2-チアゾリンの生成と安定性の研究
Studies on the Formation and Stability of the Roast-Flavor Compound 2-Acetyl-2-thiazoline.
著者 (2件):
HOFMANN T
(Technischen Univ. Muenchen, Garching, DEU)
,
SCHIEBERLE P
(Technischen Univ. Muenchen, Garching, DEU)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
43
号:
11
ページ:
2946-2950
発行年:
1995年11月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)