文献
J-GLOBAL ID:200902161055249534
整理番号:01A0083575
料理したハンバーガーの変異誘発性は挽肉中の還元糖によって微妙に調節される
Mutagenicity of cooked hamburger is controlled delicately by reducing sugar content in ground beef.
著者 (4件):
KATO T
(Tokyo Univ. Pharmacy and Life Sci., Tokyo, JPN)
,
MICHIKOSHI K
(Tokyo Univ. Pharmacy and Life Sci., Tokyo, JPN)
,
MINOWA Y
(Tokyo Univ. Pharmacy and Life Sci., Tokyo, JPN)
,
KIKUGAWA K
(Tokyo Univ. Pharmacy and Life Sci., Tokyo, JPN)
資料名:
Mutation Research
(Mutation Research)
巻:
471
号:
1/2
ページ:
1-6
発行年:
2000年11月20日
JST資料番号:
C0520A
ISSN:
0027-5107
CODEN:
MRFMEC
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)