文献
J-GLOBAL ID:200902161084588437
整理番号:98A0284875
大麦パン製品はタイプ2糖尿病患者の血糖コントロールを改善する
Barley Bread products improve glycemic control of Type 2 subjects.
著者 (4件):
PICK M E
(Univ. Alberta, Alberta, CAN)
,
HAWRYSH Z J
(Univ. Alberta, Alberta, CAN)
,
GEE M I
(Univ. Alberta, Alberta, CAN)
,
TOTH E
(Univ. Alberta, Alberta, CAN)
資料名:
International Journal of Food Sciences and Nutrition
(International Journal of Food Sciences and Nutrition)
巻:
49
号:
1
ページ:
71-78
発行年:
1998年01月
JST資料番号:
W0155A
ISSN:
0963-7486
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)