文献
J-GLOBAL ID:200902161199951403
整理番号:93A0395151
Hanseniaspora guilliermondiiまたはKloeckera apiculata及びSaccharomyces cereviseaeの混合及び逐次培養によるワイン中での揮発性代謝物の生産
Volatile metabolites produced in wine by mixed and sequential cultures of Hanseniaspora guilliermondii or Kloeckera apiculata and Saccharomyces cerevisiae.
著者 (5件):
ZIRONI R
(Univ. Udine, Udine, ITA)
,
ROMANO P
(Univ. Bologna, Bologna, ITA)
,
SUZZI G
(Univ. Bologna, Bologna, ITA)
,
BATTISTUTTA F
(Univ. Udine, Udine, ITA)
,
COMI G
(Univ. Udine, Udine, ITA)
資料名:
Biotechnology Letters
(Biotechnology Letters)
巻:
15
号:
3
ページ:
235-238
発行年:
1993年03月
JST資料番号:
E0971A
ISSN:
0141-5492
CODEN:
BILED3
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)