文献
J-GLOBAL ID:200902161238661400
整理番号:99A0852609
グルタチオン,アスコルビン酸,色素などを考慮したブロッコリー最適包装設計
Optimum Broccoli Packaging Conditions to Preserve Glutathione, Ascorbic Acid, and Pigments.
著者 (4件):
ISHIKAWA Y
(National Food Res. Inst., Ibaraki)
,
WESSLING C
(Univ. Lund, Lund, SWE)
,
HIRATA T
(Kyoto Univ., Kyoto)
,
HASEGAWA Y
(Shikoku National Agricultural Experiment Station, Kagawa)
資料名:
園芸学会雑誌
(Journal of the Japanese Society for Horticultural Science)
巻:
67
号:
3
ページ:
367-371
発行年:
1998年05月
JST資料番号:
F0626A
ISSN:
0013-7626
CODEN:
EGKZA9
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)