文献
J-GLOBAL ID:200902161306403112
整理番号:99A0858844
スイートピーLathyrus odoratus切花の日持ち,可溶性炭水化物濃度,エチレン生成に及ぼすしょ糖処理時間の効果
Effects of the time of sucrose treatment on vase life, soluble carbohydrate concentrations and ethylene production in cut sweet pea flowers.
著者 (2件):
ICHIMURA K
(National Res. Inst. Vegetables, Mie, JPN)
,
SUTO K
(National Res. Inst. Vegetables, Mie, JPN)
資料名:
Plant Growth Regulation
(Plant Growth Regulation)
巻:
28
号:
2
ページ:
117-122
発行年:
1999年06月
JST資料番号:
D0134C
ISSN:
0167-6903
CODEN:
PGRED3
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)