文献
J-GLOBAL ID:200902161737510889
整理番号:94A0023422
グルコースとグルタミン-アミド-15NのMaillard反応によるピラジン生成
Formation of Pyrazines from the Maillard Reaction of Glucose and Glutamine-amide-15N.
著者 (4件):
HWANG H-I
(New Jersey Agricultural Experiment Station, Rutgers)
,
HARTMAN T G
(State Univ. New Jersey, New Jersey)
,
ROSEN R T
(State Univ. New Jersey, New Jersey)
,
HO C-T
(New Jersey Agricultural Experiment Station, Rutgers)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
41
号:
11
ページ:
2112-2115
発行年:
1993年11月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)