文献
J-GLOBAL ID:200902162216929065
整理番号:94A0099247
パーボイリングによる米の着色特性 (I) パーボイル米の着色に及ぼす加工条件の影響
Discoloration Characteristics of Rice during Parboiling. (I). Effect of Processing Conditions on the Color Intensity of Parboiled Rice.
著者 (3件):
KIMURA T
(Univ. Tsukuba, Tsukuba, JPN)
,
BHATTACHARYA K R
(Central Food Technological Research Inst., Mysore, IND)
,
ALI S Z
(Central Food Technological Research Inst., Mysore, IND)
資料名:
農業施設
(Journal of the Society of Agricultural Structures, Japan)
巻:
24
号:
3
ページ:
153-160
発行年:
1993年12月
JST資料番号:
L0964A
ISSN:
0388-8517
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)