文献
J-GLOBAL ID:200902162217227188
整理番号:93A0249511
脱色した赤血球画分を含むビーフソーセージにおけるボツリヌス菌毒素汚染の広がり
Enhanced botulinal toxin development in beef sausages containing decolourized red blood cell fractions.
著者 (5件):
MILLER A J
(ARS, USDA, PA, USA)
,
MURPHY C A
(ARS, USDA, PA, USA)
,
CALL J E
(ARS, USDA, PA, USA)
,
KONIECZNY P
(Univ. Agriculture, Wojska Polskiego, POL)
,
UCHMAN W
(Univ. Agriculture, Wojska Polskiego, POL)
資料名:
Letters in Applied Microbiology
(Letters in Applied Microbiology)
巻:
16
号:
2
ページ:
80-83
発行年:
1993年02月
JST資料番号:
C0081C
ISSN:
0266-8254
CODEN:
LAMIE7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)